Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2007

Οι πολύ Αγαπημένες μου Ταινίες!!!

1) Cruel Intentios- Ερωτικά Παιχνίδια

Δυο πλούσια και ετεροθαλή αδέρφια από το Manhattan συνομοτούν σε μια ιστορία αποπλάνισης και προδοσίας. Η διακύβευση ενός υπέροχα διαβολικού στοιχήματος σεξουαλικής κατάκτησης, έχει θύματά του την "άβγαλτη¨ Annette και την αφελή Cecile. Κανένας δε θα δραπετεύσειαπό το παιχνίδι της γάτας με τον ποντικό, εως ότου ένας από αυτούς νιώσει την πιο απίθανη αίσθηση που υπάρχει.. τον έρωτα!


2) Bruce Almighty- Θεός Για Μια Εβδομάδα

Ε.. Δεν έχει λόγια αυτή η ταινία! Ο Θέος μετά από απανωτά χτυπήματα στη ζωή και κυρίως στη δουλειά του Bruce, τον καλεί για να αναλάβει τα καθήκοντα του ως.. ο Θεός!!! Όλοι νομίζω θυμούνται την φοβερή στιγμή που ο Jim Carey πραγματοποιεί το γνωστό θαύμα που οι Εβραίοι πέρασαν από τη θάλασσα.. σε ένα πίατο με τοματόσουπα!!!!!!!
Απίστευτα ξεκαρδιστική ταινία! Γέλιο μέχρι δακρύων!!! Και όπως λέει και ο Bruce: "It's gooood!!!"
3)Harry Potter 1,2,3,4,5 και όταν βγει, είμαι σίγουρη και το 6!


Ιστορίες μαγείας! Ιστορίες ενός μικρού μαθητευόμενου μάγου και των φίλων του! Δεν έχω πολλά να πω.. Το φαινόμενο Harry Potter τα λέει όλα από μόνο του!!!4)The Prestige

Περί μαγείας και αυτό! Δυο ανταγωνιστές μάγοι που προσπαθούν να ανέβουν στην κορυφή με κάθε τρόπο αλλά και κάθε τίμημα.. Ανατρεπτικό τέλος, φοβερό σενάριο.. Μία άλλη εποχή.. Μία μαγεία μέσα από τη φιλοδοξία.. ΑΞΙΖΕΙ για όποιον δεν το έχει δει να το δει! Για εμένα είναι πολύ ξεχωριστή ταινία για πολλούς λόγους. The prestige λοιπόν.. γιατί χρειαζόμαστε λίγη μαγεία στις μέρες μας!2 σχόλια:

e. είπε...

«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΛΟΓΑ Η ΛΟΓΙΚΑ …..

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΡΕΕΙ»……. Α. ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ
Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΔΥΟ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ
‘ΕΡΩΤΑΣ , ΜΑΓΕΙΑ’ , ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ !!!

Giorgio είπε...

Καλός ο Harry το 1 και το 2 τα άλλα δε τ' χω δει...Επίσης το The prestige είναι πάρα πολύ καλή!!!Παίζει και η λατρεία μου η Scarlett...Μια μόνο δε μ' αρέσει και αυτή είναι ο Θεός για μια βδομάδα απλά γιατί σιχαίνομαι τον jim...